Getuigenissen

Wij wensen u van harte te bedanken omdat u ons als collega's in groep de mogelijkheid heeft gegeven om op een waardige en onvergetelijke manier afscheid te kunnen nemen van B.
Dank u.

Bij deze wil ik jullie en het hele team bedanken voor de integere en professionele begeleiding van heel het begrafenisgebeuren van mijn moeder L.
Welgemeende groeten,

Graag zou ik jullie via deze brief nog eens extra willen bedanken voor jullie ongelofelijke dienstverlening sinds het overleiden van mijn grootvader L.
Het heeft mij diep getroffen hoe goed jullie mij en mijn familie hebben begeleid in deze moeilijke dagen. Gisteren bij het groeten in jullie funerarium werden we onmiddellijk op ons gemak gesteld. Na de begroeting konden we rekenen op jullie aangename uitnodiging voor een tas koffie en daarna kregen we ruim de tijd om tot bij ons grootvader te gaan.
Vandaag konden we in het crematorium in Hasselt opnieuw volledig vertrouwen op de ceremoniemeester. Hij heeft ons voortdurend bijgestaan. Ik heb kunnen zien hoe vaak hij mijn moeder op haar gemak heeft kunnen stellen, ik heb gezien hoe goed hij met de klein- en achterkleinkinderen rekening kon houden. Ik was bang en vroeg me eigenlijk af hoe ik deze dagen ooit ging doorkomen, maar nu kan ik zeggen dat het dankzij jullie heel aangenaam en rustig is kunnen verlopen.
Ook op het kerkhof is alles heel mooi en sereen verlopen. We werden zo aangenaam begeleid en konden opnieuw hier rekenen op jullie perfecte service.
Ik vond het mijn absolute plicht jullie dit alles te laten weten. Ik heb enorme bewondering voor jullie beroep.
Vriendelijke groet

Wij voelden ons meteen thuis bij jullie, er was bij ons een geruststelling dat jullie een familiale sfeer creerden, ook naar de kinderen. Elke kindervraag werd goed beantwoord
Aan Peter en Geert willen we ook onze specifieke dank betuigen voor de kalmte en rust die zij uitstralen en ja in sommige gelaatstrekken zag ik vader Victor terug.
Wij zijn zeer tevreden dat men voor jullie gekozen heeft. We zullen dit zeker ook vertellen aan andere mensen.